Vrouwenwedstrijd Adjoema en Simeria gestaakt

De vrouwenploeg uit het district Coronie, Adjoema, heeft flink uitgehaald naar Simeria. Voor rust was de stand nog 2-0 voor Adjoema. De doelpunten werden gemaakt door Brigitta Righters.  In de tweede helft ging alles mis met Simeria. Op een gegeven moment kon de wedstrijd niet verdergaan. Er waren maar 7 speelsters van Simeria op het veld. Volgens de SVB-regels moeten er tenminste 8 speelsters op het veld zijn. Er vielen 4 spelers van Simeria af, wegens blessures. De arbiter was genoodzaakt de wedstrijd te staken bij een stand van 7-0. In de tweedeheft scoorde Brigitta Righters nog een keer, Jamecia de Mees ( 2x), Sabrina Righters en Melissa Sakrama. Oema Soso wist zijn wedstrijd ook met 4-1 te winnen van Diva na een 1-1-ruststand. Rachel Zeegelaar ( 2x), Aisa Smit en Xaviera Somowidjojo scoorden voor Oema Soso, terwijl Conchita Bajoeng scoorde voor Diva.