Taigham haalt flink uit naar Bersama

Bij de voortzetting van de Saramaccasportbond, zijn er twee wedstrijden afgelast. Die tussen Dinamo en Colombia ging niet door, wegens een sterfgeval. De tweede was de topper van SSB. Het zou gaan tussen Jong Takdier Boys en Bintang Baru. Een Bomvol stadion, maar toen de wedstrijd moest beginnen, gingen maar drie van acht lichten aan. Dus deze wedstrijd werd ook afgelast. De wedstrijden van zondag gingen wel door. Nisaan en Fortuna deelden de punten broederlijk. Het werd een 1-1-eindstand. Rafeal Renfrum scoorde voor Fortuna, terwijl Fabian Sedoc de tegentreffer maakte. Taigham haalde flink uit naar Bersama. Taigham won met maar liefst 5-1. Stefano Emad scoorde vier keer voor Taigham, terwijl Zishas Ramadin het andere doelpunt maakte. Andy Uralima redde de eer voor Bersama

error: Kopiëren mag niet!