Talentenronde gedomineerd door Bollywood dance

De 35 contestanten uit de verschillende landen hebben afgelopen donderdag in een goed gevulde en  betoverende KKF- Ballroom hun beste kunnen getoond. De Staatsolie Talent show had niet veel variatie. Op enkele schoonheden na, hebben allen in een bomvolle zaal hun danskunsten getoond aan het publiek. Ook was er bijna geen variatie in de keuze van de liederen waarop er gedanst werd. Heel opmerkelijk was dat tot verveling  van het publiek,  bijna elk contestant gekozen had om op de liederen, Sheela ki Jawaani en Chikni chameli hun danstalent te tonen. Wirasha Kasi van Frans- Guyana kwam met een heel uitzonderlijk talent. Zij wist een ieder te vermaken door een gewaagde dans uit te voeren op stelten. Miss Guyana, Alana Seebaran en Rameet Kaur uit Schotland kregen heel veel response uit het publiek. Zij wisten met hun sierlijke dansact het publiek naar hun hand te krijgen. Seebaran had een grote aanhang. Zij werd flink aangevuurd door haar familieleden en vrienden uit het publiek. Kaur werd geliefd bij het publiek vanwege haar sierlijke bewegingen op het nummer O lala, o lala uit de film Dirty Picture.
De missen uit New Zeeland en Barbados, respectievelijk Madhu Ramasubramanian en Tanha Dil, toonden hun zangtalent. Zij sloegen de plank totaal mis met hun zang. De schone uit Martinigue, Uraysha Ramrachia probeerde het met de tazzamuziek. Zij moest zich met het applaus van het heel joviale, enthousiaste en sportieve publiek door haar talent heen worstelen. Volgens de aanwezigen heeft Miss Germany, Leonie Singh Dhillon, velen teleurgesteld. Velen hadden hoge verwachtingen van de heel flinke schone uit Duitsland. Zij heeft haar talent met name communicatie middels videomateriaal tentoongesteld. Dat prikkelde het publiek totaal niet. Zij is een heel vlotte prater en beheerst wel zeven talen. Onze eigen miss, Varsha Ramrattan, volgde na de pauze. Zij danste op het nummer Mere Dholna uit de film Bhool Bhulaiyaa. In een druk bewerkte blauw gestoken ghagra schitterde zij die avond. Ook miss Barbados, Canada en Jamaica waren de favorieten van het publiek.  Miss USA beroerde het publiek door op het volkslied van India haar intrede te maken. De hele zaal stond op uit eerbied voor het volkslied.
De hele avond werd gedomineerd door de Bollywood dans gevolgd door de klassieke dans en de kathak.  Ook de gebruikelijke belly dance ontbrak niet. Kavita Sonapal Kaur uit Singapore gaf een daverende sensuele belly dance act weg. De 35 schoonheden werden gejureerd door een zevenkoppige jury bestaande uit twee Surinamers en vijf buitenlanders, onder wie, tot grote verrassing van een ieder, de Bollywood acteur, Aftab Shivdasani. Uit Suriname hadden wij de juryleden, de dansleraressen, Madhuri Jagmohan en Marlene Lie A Ling. Ook de bekende zanger en componist, Raj Mohan, uit India en Sushmita Patel maakten deel uit van de jury. Verder was er ook een jurylid uit Johannesburg.
De avond was niet stuk te slaan voor de toeschouwers ondanks de matige talentenronde. Een goed gedecoreerde zaal, amusement en een professionele bediening. Het publiek was heel sportief. De schoonheden kregen veel bijval van het publiek. (foto’s Bodynsoul Photography)

error: Kopiëren mag niet!