Giga Bambolero Holi Edition laat goede nadruk achter

Master Entertainment mag terugblikken op een geslaagd event. De Giga Bambolero Holi Edition, die afgelopen zaterdagavond in NIS werd gehouden, is goed in de smaak gevallen bij het publiek. De juiste sfeer en de juiste decoratie waren aanwezig om de avond tot een succes te maken. NIS was omgetoverd tot een hele discotheek.
Het voorpogramma bestond uit een optreden van de muziekformatie The Chutney Soldiers. Hierna kon men genieten van dj Sunil uit Nederland. Om het publiek verder op te warmen werd er een tazzaoptreden verzorgd door de X-treme Tazza group. Deze groep bestaat uit een tazza en brassband mix. Rond kwart voor elf kwamen de zangers Mr.Black, Mukesh en Raoel het podium op. De aanwezigen genoten van het optreden van de zangers. Vooral het lied O la la, o la la gezongen door Mukesh en Chikni Chameli deden de remmen losgooien bij de aanwezigen. Ook Balada boa gezongen door Mr. Black verhoogde de sfeer.
De komst van mister Dem ah Watch me, Mahendra Ramkellawan, rond 12 uur op het podium met het zeer populaire lied ‘Dem ah Watch me’ bracht vooral het Guyanese publiek in extase. Zijn optreden kreeg een speciaal tintje met de drie vrouwelijke dansers en een vermaker, die verkleed was als een vrouw. De aanwezigen hebben volop van de act genoten. Na enkele liederen ten gehore te hebben gebracht was het de beurt van Raymond Ramnarin uit Trinidad & Tobago van de muziekformatie Dil e Nadan. Ramnarin heeft een sprankelend optreden verzorgd. Zijn liederen varieerden van soul tot Chutney. Het goed opgekomen publiek werd tegen het eind van de show verrast met een gezamenlijk optreden van Ramkellawan, Ramnarin en de drie zangers van Express. Men kreeg maar niet genoeg en was zeer teleurgesteld, maar heel tevreden toen de show stipt om twee uur in de ochtend werd afgesloten.
Ashana, die ook van de partij was, zegt na lange tijd genoten te hebben van een show. “Alles was goed. De decoratie was prachtig, goed geluid en de zangers waren voortreffelijk.” Voor haar zeker wel een show om het nog een tweede keer mee te maken, maar helaas.
Radj zegt: “Helemaal te gek. Een heel goede show.” Hij zegt dat het een heel verrassende show was. Hij had minder verwacht, maar heeft veel meer gehad dan wat zijn verwachting was.” Anderen geven weer aan dat er zeker een vervolgshow moet komen van deze heren.

error: Kopiëren mag niet!