Self Defence en Braziliaans Jiu Jitsu

Ro Dors en Rubert Caster zullen een workshop verzorgen bij Bonisports Meerzorg .Het gaat om een workshop zelfverdediging voor vrouwen en een workshop Braziliaans Jiu Jitsu.Op zondag 4 maart zal er gestart worden met de dames die vele technieken aangereikt zullen krijgen om zichzelf in verschillende situaties te redden. De basis van deze workshop is afkomstig uit het Braziliaans Jiu Jitsu waarbij de grondtechnieken centraal staan.De workshop Braziliaans Jiu Jitsu later op de dag zal een stap verder gaan en een kennismaking zijn met Braziliaans Jiu Jitsu en MMA (Mixed Martial Arts).
Ro Dors, eigenaar van Bonisports Meerzorg is organisator van deze dag. Wij werken al een paar jaar samen met Bonisports en kunnen deze locatie aanbevelen vanwege de geweldige buitensetting en prettige trainingssfeer. Rubert Caster was in 2010 Nederlands kampioen Brazilians Jiu Jitsu en is afgelopen jaar gestart met zijn school in Suriname. De combinatie van deze ervaren heren met een geweldige locatie staan garant voor een leuke workshop. In de bijlage meer info voor inschrijving en dergelijke. Zelf zal ik ook aanwezig zijn en hoop mijn EHBO-kennis niet te hoeven gebruiken. De heren hebben aangegeven voor een veilige training te gaan, dus dat zal helemaal goed komen.

error: Kopiëren mag niet!