Randjiet Boys met 10 man langs The Brothers

In de SVB Eersteklasse heeft de ploeg van Randjiet Boys een 5-2 overwinning geboekt op The Brothers. De ruststand was 2-1 voor Randjiet Boys. Opvallend was dat de overwinning juist veilig werd gesteld in een periode dat Randjiet Boys met 10 man speelde. In de 50ste minuut kreeg Pawan Ramharak van arbiter Kensen de rode kaart bij deze ploeg.
Ramharak had de ploeg nog op 1-0 gebracht in de 21ste minuut. Gillian Pinas maakte er 2-0 van in de 25ste minuut. Vier minuten voor rust kwam The Brothers even terug door de achterstand te reduceren naar 2-1 door een goal van Gilberto Letnom. In de 50ste minuut kreeg Ramharak rood, maar dat demotiveerde Randjiet Boys niet. In de 54ste minuut maakte Pinas de 3-1 en in de 63ste minuut de 4-1. De strijd was in feite al gestreden. Sergio Schurman scoorde in de 80ste minuut nog de 4-2, maar Arzinio Poina maakte een einde aan de wedstrijd door twee minuten hierna de 5-2 voor Randjiet te noteren. Dit werd ook de eindstand.