Club Neutraal organiseert paardenrace

Op zondag 1 april zal er op het terrein van Nancy’s Horse Track aan de Jessurunweg, omgeving Kameelburg, een paardenrace worden georganiseerd door Club Neutraal. Er zijn vijf klassen waarin men zich kan inschrijven te weten A, B, C, D en de Open klasse. Het is de bedoeling dat de paardenracesport maandelijks uitgevoerd zal worden. De organisatie streeft ernaar om zoveel mogelijk paarden te laten participeren aan deze race. Zij wil ook diegene bereiken die eventueel geen vervoer hebben, dit wordt voor hen beschikbaar gesteld. De eerste en tweede plaats komen in aanmerking voor een geldbedrag. Eigenaren en jockeys die zich willen inschrijven mogen contact opnemen met Melissa Benjamin op het nummer 7195795. De laatste teach-in tevens inschrijvingsdag vindt plaats op 1 maart.

error: Kopiëren mag niet!