Buurtsport Jeugdzaken in volle gang

Op verschillende plaatsen is er een aanvang gemaakt met de buurtsport van Jeugdzaken.  Bij het onderdeel voetbal wist Lelydorp een 2-1-overwinning te boeken op Santigron. Dit was een wedstrijd in de U-14-klasse. Zaterdag wordt de returnwedstrijd gespeeld op het Rambaansportcomplex om 10.00 uur. Taporipa wist heel nipt te winnen van Brokopondo Centrum met 1-0. Er is ook gevoetbald in de U-12-klasse. Bronsplein wist met 2-0 te winnen van Sois, maar verloor daarna van Flora met 1-5.
Ook in het district Marowijne wordt er buurtsport georganiseerd door Jeugdzaken. Pierre Kondre haalde flink uit naar Project, en wist deze wedstrijd te winnen met 8-0. Maar speelde zijn tweede wedstrijd 2-2 gelijk tegen Marijke Dorp. Project speelde beter in zijn tweede wedstrijd, maar kon niet met de overwinning naar huis gaan tegen Earowarte. Deze wedstrijd eindigde in een 2-2- gelijkspel.
Er worden ook U-16-slagbalwedstrijden gehouden. Pontbuiten wist met 52-47 te winnen van Beekhuizen, terwijl Taporipa ook bij slagbal met 60-50 wist te winnen van Brokopondo Centrum. Earowarte wist de slagbalwedstrijd helemaal te Marowijne te winnen met 64-54 van Pierre Kondre. Project wist Marijkedorp ook aan zijn zegekar te binden. Project won met 94-72.

error: Kopiëren mag niet!