Yellow Birds 1 wint onderonsje van Yellow Birds 2

Dinsdag werd bij de voortzetting van de volleybalcompetitie van Suvobo, een Yellow Birds- onderonsje gespeeld. Yellow Birds 1 was te sterk voor Yellow Birds 2. Na de eerste set gewonnen te hebben met 25-18, wist Birds 1 ook de tweede set te winnen met 25-15. De derde set won Birds 1 ook heel eenvoudig met 25-16.
Er werd ook een eersteklassenwedstrijd afgewerkt. Die ging tussen VCL en Bazooka. De eerste set ging naar VCL. VCL won met 25-18. De tweede set was een spannende. Bazooka moest alles doen, om deze set te winnen. Maar toch verloor Bazooka en hierdoor ook de wedstrijd. De tweede set eindigde in een 25-22 in het voordeel van VCL,die afkomstig is uit Lelydorp.
De dameswedstrijd was ook een Yellow Birds onderonsje. Ook hier wist Birds 2 te winnen. De eerste set wist Birds 1 heel moeizaam te winnen met 25-21. De tweede set ging nog spannender aan toe. Birds 2 heeft alles gedaan om deze set te winnen, maar het mocht niet baten. Birds 1 won de tweede set met 27-25. Hiermee ook de wedstrijd met 2-0.
De competitie wordt vrijdag voorgezet met een drietal wedstrijden. Om 18.00 uur de dames van de Eersteklasse Yelyco tegen Lyzecks. Daarna wordt er een wedstrijd gespeeld in de hereneersteklasse tussen Yellow Birds en GID. En laatste wedstrijd is in de herenhoofdklasse tussen Avanti en Condor. Alle drie wedstrijden worden gespeeld in de Ismay van Wilgensporthal.

error: Kopiëren mag niet!