Randjiet Boys dient protest in tegen Real Saramacca-speler Anthony Scholsberg

De SVB-eersteklassenvereniging Randjiet Boys heeft een protest ingediend tegen de Real Saramacca-speler Anthony Scholsberg. Volgens de oranjeformatie speelt Scholsberg ongerechtigd bij de ploeg uit Saramacca. In het seizoen 2009-2010 kwam hij uit voor Jong Aurora bij de NGVB en is zonder overschrijving van de bond het daarop volgende seizoen gaan spelen voor Real Saramacca in de SVB-eersteklasse. Secretaris Keshopersad Gangaram Panday van Randjiet Boys bevestigt dat ze een protest hebben ingediend tegen Scholsberg. Afgelopen week verloor Randjiet Boys in eigen huis met 1-2 van deze ploeg uit Saramacca.
Cyriel Biervliet van de NGVB geeft aan dat Scholsberg nooit afgeschreven is van deze bond. Real Saramacca is niet bij de bond geweest voor de overschrijving en/of transfer af te stempelen. ‘Ik heb december vorig jaar Scholsberg nog persoonlijk erop geattendeerd dat hij nog steeds als lid van Jong Aurora staat ingeschreven bij de NGVB. Ik vroeg hem nog waarom hij zijn papieren niet regelt’, zegt Biervliet. Als antwoord gaf Scholsberg aan dat niet hij, maar het bestuur van Real Saramacca de transferzaken moet regelen. ‘Scholsberg nam mijn nummer en zei dat de ploeg uit Saramacca contact met mij zou opnemen. Maar ik heb niets meer vernomen sinds die dag.’
Het bestuur van de SVB heeft deze zaak tijdens de reguliere bestuursvergadering besproken.

error: Kopiëren mag niet!