Waterberg blijft antwoord startdatum SZN-directeur schuldig

Minister Celsius Waterberg van Volksgezondheid gaf gisteren tijdens de begrotingsbehandeling aan niet te weten wanneer de nieuwe algemeen directeur in  het Streekziekenhuis Nickerie zal starten met zijn werkzaamheden. Op dinsdag 7 februari verraste Waterberg het parlement met de mededeling dat de benoeming van een algemeen directeur reeds had plaatsgevonden. Het zou gaan om Radjinder Sookha. Parlementsleden die hierop verbouwereerd reageerden, waren benieuwd naar de datum waarop de algemeen directeur zijn werkzaamheden zal aanvangen.
Het nieuwe stichtingsbestuur geeft echter aan dat de voordracht van Sookha door het vorige bestuur was gedaan. Sookha wordt aangeduid als ‘een politiek vriendje van Waterberg’. Het stichtingsbestuur heeft een nieuwe persoon voorgedragen als algemeen directeur, namelijk Sookhradj Soekhai.
Inmiddels is ook Heave Sibilo getipt als de nieuwe medisch directeur. Dit wordt bevestigd door het stichtingsbestuur.
Asha Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!