Kampoe wint nipt van Olaria in Sterrentoernooi

Na de thriller op de laatste competitiedag tussen Kampoe en Olaria, stonden deze twee toppers na 4 dagen weer tegenover elkaar. Nu in het Sterrentoernooi. Op de laatste competitiedag won Kampoe na een achterstand van Olaria en werd zo voor de 10de keer landskampioen troefcall. Op de openingsdag van het Sterrentoernooi stond Kampoe constant voor, maar de overwinning kwam niet van een leien dakje. Na 4 ronden won Kampoe nipt met 3 punten verschil; 111-108. Wederom was er een hoofdrol voor het Kampoe-koppel Ramon Ramautarsing – Dara Ramcharan weggelegd met +32 punten. Bij Olaria had het koppel Kenneth Dilai – Cyril Boedhoe +16 punten.
De Rest, de demi-kampioen, won met 118-104 van Mahaan. Hoogste scoresaldo De Rest Leendert Kwasiba – Lydia Pinas +14 punten, hoogste scoresaldo Mahaan Sandro Colli – Ricardo Wijntuin +9.  Vandaag wordt het Sterrentoernooi voortgezet met twee partijen, te weten Kampoe – De Rest en Mahaan – Olaria.

error: Kopiëren mag niet!