Hedwig Valies wint ruim van Gerold Yngaard

Gisteren is er een aanvang gemaakt met de Nationale 4de- klasse biljartkampioenschappen, in het clubgebouw van VOS. Zo wist Gerold Yngaard zijn belofte niet waar te maken tegen huidig kampioen Hedwig Valies. Gerold Yngaard ging roemloos ten onder. Valies wist deze wedstrijd te winnen met 60-33. De andere titelkandidaat Stanley Kwasiba wist ook heel ruim te winnen van Court Ulhenkamp. Kwasiba won in 20 slagen. Hij haalde een score van 60 punten, terwijl zijn tegenstander maar 16 punten haalde.
Ortwin Dalfour wist in een spannende wedstrijd met 60-51 te winnen van Ronald Chesnot. Rachel Ramsaran kon geen overwinning uit de bus halen tegen Anton Durham. Anton Durham die in de top 3 wil eindigen won deze wedstrijd met 60-50.
Zaterdag worden de biljartwedstrijden voortgezet met een 6 tal wedstrijden. Alles zal om 17.00 uur beginnen. De wedstrijden zijn: Gerold Yngaard – Humphrey Obergh, Ortwin Dalfour – Kevin Lui, Hedwig Valies – Ronald Chesnot, Soeban Wonsowidjodjo – Rachel Ramsaran, Court Ulhenkamp – Soeban Wonsowidjodjo en Stanley Kwasiba – Rachel Ramsaran

error: Kopiëren mag niet!