Rustige viering Valentijnsdag

Ook in Suriname werd er gisteren veel aandacht besteed aan Valentijnsdag, de dag waarop geliefden en vrienden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. In het centrum van Paramaribo waren er braderies en standjes waar de mensen hun cadeautjes konden kopen.  Er was keuze zat. Jong en oud kochten cadeautjes voor degene van wie ze houden. Volgens een standhouder werden er meer bloemen gekocht. Een andere standhouder beklaagde zich over de verkoop dit jaar, die in vergelijking met twee jaar daarvoor, minder is geworden.  Dagblad Suriname sprak ook met enkele personen die inkopen deden. Volgens velen kochten zij op deze dag cadeautjes voor hun geliefden, weer anderen voor vrienden en vriendinnetjes en weer anderen kochten gewoon iets voor zichzelf. (Tekst: Widjai Ganesh&DBSfoto’s: Anil Ramkumar)

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

error: Kopiëren mag niet!