Jong Takdier Boys maakt geen fout tegen Taigham

Koploper Jong Takdier Boys maakte korte metten met Taigham, bij de voorzetting van de competitie van de Saramaccasportbond. Jong Takdier Boys wist met 10-1 te winnen na een 3-1- ruststand. Taigham kwam heel verrassend op een 1-0-voorsprong in de 14de minuut. Stefano Edman scoorde het doelpunt. Hierna ging alles mis met Taigham. Derrick Esajas (30, 44, 65), Alfredo Fonkel (33), Dwight Sylpenhof (51) Rigill Reforst (63, 80), Rikly Mate (78), Gilliano Feller (83) en Rodney Feller (88) waren de doelpuntenmakers aan de kant van Jong Takdier Boys. Bersama wist een belangrijke zege te behalen op Fortuna. Bersama wist deze wedstrijd te winnen met 3-2 na een 1-0-ruststand. De gebroeders Rafeal en Gregory Renfrum scoorden voor Fortuna, terwijl Sergio Kartijo alle drie noteerde voor Bersama.
Nisaan wist met 4-1 te winnen van de rode lantaarndrager Dynamo. Fabian Sedoc (2x), Vincent Molly en Giovanni Babe scoorden voor Nisaan, terwijl Fouzan Mohabier de eer redde voor Dynamo. Bintang Baru boekte een 2-1-overwinning op Gran Kreek. Gilbert Biswane scoorde voor Gran Kreek, terwijl Reffolinio Blank beide doelpunten scoorde voor Bintang Baru.
 

Standenlijst SSB:

# Vereniging

W

Ptn

1 Jong Takdier Boys

8

21

2 Fortuna

8

14

3 Bintang Baru

8

14

4 Nisaan

8

14

5 Bersama

8

12

6 Gran Kreek

8

11

7 Colombia

7

9

8 Taigham

8

6

9 Dynamo

8

1

error: Kopiëren mag niet!