Guanini wijst SVH resoluut terug

In de competitie van de WSO is zondag een monsterscore genoteerd. Guanini won met 9-0 van Sportvereniging Hanna’s Lust (SVH) na een 5-0-ruststand. De doelpunten kwamen van Ronald Abauna, Doalka Gadjasie, Bagio Vorswijk (3x), Fantonie Vorswijk (2x) en Nelson Vorswijk (2x). Inter Kaja bleef niet achter en won met 3-1 van The Stars. Charlie Poeketie en Ortega Adjako (2x) noteerden de goals van Inter Kaja, Radjinderkoemar Benie scoorde voor The Stars. Guanini en Inter Kaja zijn al zeker van een plek in de top 10, The Stars en SVH zijn al uitgeschakeld.
Lawa VIP kwam niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen Jaw Jaw. Bermuda versloeg Tjapanda met 4-2 door doelpunten van Otten Paking en Avandro Akomje (3x). Voor Tjapanda scoorden Alfi Doko en Roche Tokoe. Isrie verloor na een 2-1-voorsprong met 3-2 van Tandu. Voor Isrie scoorden Regenus Ave en Juliano Waterberg. Guno Asoiti (2x) en Jozef Houthakker scoorden voor Tandu. Sunny Point verrastte Real Kaja met 3-1 door goals van Etiene Jonathan, Emanuel Koeba en Giovanni Pinto. Voor Real Kaja scoorde Orpheo Adjako. Slee Juniors won met 3-0 van Atletico door treffers van Cerezo Bodjie (3x).
De competitie bij de WSO wordt woensdagavond voortgezet met twee wedstrijden. Om 19.00 uur Jaw Jaw – Inter Kaja en om 21.00 uur Sunny Point – The Stars.

error: Kopiëren mag niet!