All Star 2010 wint belangrijke wedstrijd

All Star 2010 heeft zijn wedstrijd tegen Houttuin in poule B gewonnen bij de voorzetting van de competitie van de Domburgsportbond (DSB).  In de eerste helft had Houttuin het spel in handen en kwam ook verdiend op een 1-0-voorsprong. Het was de speler Orpheo Fraser, die scoorde. All Star 2010 kwam op gelijke hoogte via Romario Kana, 1-1. Dit werd tevens de ruststand. In de tweede helft tapte All Star 2010 uit een ander vaatje en walste over Houttuin. Kana maakte zijn hattrick compleet door in de 65ste en 89ste minuut weer te scoren. Jermain Lingaard bepaalde de eindstand op 4-1 voor All Star 2010.
Manhattan behoudt alle kansen om alsnog in de top 3 te eindigen in poule A. Manhattan versloeg Kesuzu met 2-0. Reffellon Soengkono en Parry Santirta scoorden de doelpunten. Paranam wist met 2-1 te winnen van Inter Mix in poule B. Orivaldo Pinas scoorde beide doelpunten voor Paranam, terwijl Soedish Somai de tegentreffer maakte. Dankzij doelpunten van Wens Piemoe en Giovanni Hasselhoef wist Redijk met 2-0 te winnen van All Star.
Vasco wist een gelijkspel uit de bus te halen tegen Boxel’71. Laatstgenoemde, die geplaatst is voor de finaleronde, ging de rust in met een 2-1-achterstand. Uiteindelijk eindigde deze wedstrijd in een 5-5-gelijkspel. Sergio Wolf (3x) en Furnen Woudman (2x) scoorden voor Vasco, terwijl Clijde Mertokarijo (2x), Furgill Nijda (2x) en Rajeshkumar Hindori  voor Boxel’71 scoorden. De top 3 uit elke poule plaatsen zich voor de finaleronde.