Kampoe gaat ook voor kampioenschap Sterrentoernooi

De Surinaamse Troefcallbond (STcB) start vanavond met haar Sterrentoernooi. Hieraan doen mee de top 4 van de reguliere competitie. Volgens het round robin-systeem wordt er gedurende 3 speeldagen gestreden voor de Sterrentitel. Op de eerste speeldag komt landskampioen Kampoe uit tegen semi-kampioen Olaria. De nummer 3, De Rest, speelt tegen nummer 4, Mahaan.
Jitin Ramcharan, voorzitter van Kampoe, geeft aan dat zijn ploeg voor het kampioenschap gaat. De jongens zijn na het behalen van de titel vorige week extra gemotiveerd om ook sterrenkampioen genoemd te worden. In verband met het kampioenschap zal Kampoe begin maart een trip naar Curaçao maken.
 
 
Het kampioensteam van Troefcallvereniging Kampoe, vlnr. Staande Tony Prasad, Jitin Ramcharan (voorzitter), Mahinder Mahtabsing, Wiresh Changoer, Ravien Sewak, Shailesh Gajadhar en Ravin Changoer; Zittend: Ramon Ramautarsing (captain), Shailesh Jagan, Adesh Rampersaud, Amriet Dhoen, Dara Ramcharan en Manoj Timal (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!