VOJ Copieweg heeft buitengewone vakantie genoten

Het is nu bijkans twee weken dat VOJ Copieweg achter elkaar gesloten is geweest. Volgens  de districtscommissaris van Para, Jerry Miranda, zal de school  maandag weer normaal haar deuren openen. Er was besloten om de schooldeuren op 3 februari gesloten te houden uit veiligheidsoverwegingen. De scholieren van deze voj-school raakten in trance en vertoonden een zeer agressief gedrag. De hoofdweg is niet ver van de school. De vrees bestond dan ook dat de kinderen zich in deze toestand op de weg konden begeven. De schoolleiding zag zich genoodzaakt de school te sluiten.
Geestelijke leiders zijn bezig op de school. Er worden speciale diensten gehouden en er wordt gebeden. De dc hoopte dat zaken gisteren nog afgerond zouden worden. Als rooms katholieke heeft hij alle hoop dat dit het einde is geweest en dat alles weer genormaliseerd zal zijn wanneer de school maandag opnieuw opengaat.
VOJ Copieweg is dit jaar officieel van start gegaan. Volgens buurtbewoners is de school op een begraafplaats gebouwd. De taferelen die zich in de afgelopen dagen hebben voorgedaan op de school, zouden mogelijk hiermee iets te maken kunnen hebben.

error: Kopiëren mag niet!