Verkiezing NDP – Kwatta on hold

Er kan nog geen consensus worden bereikt tussen Istegar Abdoel en Rabinder Kali. Maar intussen is besloten om de verkiezingen van ressort Kwatta tot een nader te bepalen tijdstip uit te stellen. De NDP wil voor 24 februari een nieuw  hoofdbestuur presenteren aan de samenleving. Kwatta zal waarschijnlijk daarna verkiezingen houden.
De verkiezing van ressort Kwatta ontaardde op 16 november 2011 in een totale chaos. De verkiezingscommissie had niet voorzien in de grote opkomst van NDP’ers en kon de drukte niet aan. Uiteindelijk werd besloten om de electie te verdagen. Sindsdien is de verkiezing nooit voortgezet.
Het ziet er intussen naar uit dat de gesprekken tussen Abdoel en Kali langzaam de kant van consensus opgaan.  In Blauwgrond is het oud-bestuur van Gilly van Holt aan een kant gezet. August Budike is bij acclamatie gekozen en de nieuwe voorzitter van ressort Blauwgrond.

error: Kopiëren mag niet!