Surport heeft achterstallige post van 2 weken

Een berg post van zeker twee weken oud moet nog bezorgd worden door Surpost. Dat bevestigt interim manager Lloyd Jiawan aan Dagblad Suriname. Het bedrijf onderzoekt momenteel hoe de achterstand in te lopen.
Jiawan noemt verschillende oorzaken op die waarschijnlijk de achterstand in de hand hebben gewerkt. Het regenweer kan een grote rol hebben gespeeld. Ook de werkers zouden niet berekend zijn op het werk.  Een combinatie hiervan heeft klaarblijkelijk ervoor gezorgd dat er een immense achterstand is ontstaan.
‘We zijn nu bezig de achterstand in te halen door het personeel te laten overwerken en meer werknemers in te zetten’, zegt Jiawan. ‘We bestuderen ook wat het tekort aan personeel is.’ De manager verklapt dat hij bezig is een project uit te werken over het inzetten van studenten bij  postwerkzaamheden.

error: Kopiëren mag niet!