Peuter verdronken te Zanderij 1

De tweejarige Jaromir Wijks is er niet meer. De peuter die op 24 februari 2012 drie jaar oud zou worden, verdronk zaterdagmiddag te Zanderij I. Jaromir was met zijn ouders en de kerkgemeente naar het ontspanningsoord Zanderij 1 toen in de middaguren het noodlot toesloeg. Op een onbewaakt moment ging het jongetje in het water en verdronk. Een arts die ter plaatse was, stelde de dood vast. Het  lijk  is na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) afgestaan aan de familie. De directie en het personeel van Dagblad Suriname en Rapar Broadcasting Network (RBN) condoleren de families Wijks en Merto met dit smartelijke verlies. Moeder Patricia Wijks – Merto is werkzaam op de administratie van Dagblad Suriname. Jaromir Wijks wordt dinsdag begraven.

error: Kopiëren mag niet!