Gewapende roofovervallen in Magnum City

Zondagmorgen hebben vijf gewapende en gemaskerde mannen een brute roofoverval gepleegd in Magnum City te Sipaliwini. Naar Dagblad Suriname verneemt, is Magnum City een nederzetting gelegen aan de overkant van het dorp Papai Ston (Frans grondgebied). De verdachten, vermoedelijk Brazilianen,  hebben 2 Chinese supermarkts overvallen, waarbij een aantal schoten zijn gelost. De eerste supermarkt is van de Chinees Z.L. Ten tijde van de overval bevond hij zich samen met nog 2 arbeiders in de winkel. Z.L heeft enkele harde slagen moeten incasseren. De verdachten hebben schoten in de supermarket gelost, de etalage aan diggelen geslagen en cellulairtoestellen alsook ruw goud en Euro 7000  buitgemaakt. Het tweede slachtoffer is de Chinees C.W. van Supermarkt “Chen” te Magnum City. Het slachtoffer bevond zich eveneens met nog 2 andere arbeiders in de winkel. Deze was nog gesloten voor het publiek. De verdachten hebben zich toegang verschaft tot de winkel door een aantal schoten te lossen op de voordeur van de winkel. De buit bestaat uit Euro 4000 en 100 gram ruw goud. Ook deze winkelier heeft slagen moeten incasseren. Bij hun vertrek hebben de rovers ook nog schoten gelost op de woning van enkele beveiligingsmannen. Niemand is gewond geraakt.Er zijn kogelinslagen waar te nemen aan zowel de supermarkts als aan de woning van de beveiligingsmannen.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!