SNL neemt koppositie over

De ploeg van het Surinaams Nationaal Leger (SNL) heeft de koppositie van de SVB-eersteklasse overgenomen. Woensdagavond won SNL met 2-1 van Tammenga. Riff Doelbakier zette Tammenga op voorsprong in de eerste helft door een doelpunt in de 27ste minuut te noteren. Dit werd ook de ruststand. Maar in het tweede bedrijf viel Tammenga ver terug. Na de rust tapte SNL uit een heel ander vaatje en speelde een veel betere wedstrijd dan de eerste helft. Fabian Lijkwan bracht ploegen op gelijke hoogte in de 58ste minuut. Na dit doelpunt van SNL, zakte Tammenga steeds naar achteren. Het was Giovanni Alleyne, die SNL naar de overwinning schoot in de 69ste minuut.

Door deze overwinning komt SNL op 18 punten te staan. Twee punten meer dan Boma Star en Takdier Boys. Gisteren zou Boma Star spelen tegen Randjiet Boys en bij eventuele overwinning van Boma Star nemen zij de koppositie weer over. Terwijl de ploeg van dokter Sudesh ‘Boyke’ Bissumbhar maandag pas in actie komt tegen Nacional. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Essedstadion om 20.00 uur.