Topsectiewedstrijden verschoven naar Essedstadion

Vanwege de zware regens met als gevolg onbespeelbare voetbalvelden, heeft de SVB alvast twee topsectiewedstrijden verschoven naar de kunstgrasmat in het Essedstadion. De eerste is de SVB-hoofdklassenwedstrijd tussen Transvaal en Inter Moengo Tapoe van zaterdag 4 februari, die aanvankelijk gespeeld zou worden in het Andre Kamperveenstadion. Deze wedstrijd vindt nu plaats op zaterdag 4 februari in het Essedstadion om 18.30 uur.
Het wordt afgewerkt na de eersteklassenwedstrijd tussen The Brothers en Santos, die om 16.30 uur begint. Een andere wedstrijd, die van locatie verandert, is die tussen Takdier Boys en FCS Nacional. Deze zou zaterdag in het Eddy Blackmanstadion gespeeld worden. Nu is de locatie het Essedstadion en de datum maandag 6 februari om 20.00 uur.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!