Woonhuis Wijngaardestraat omgetoverd tot vuilstortplaats

ParamariboHet directoraat Openbaar Groen (voorheen Milieubeheer) heeft vanuit een woonhuis aan de Wijngaardestraat bijkans vijftien pick-ups vuil weggehaald. Genoemd directoraat en het districtcommissariaat Paramaribo Noord-Oost zijn tot actie overgegaan na aanhoudende klachten van buurtbewoners.
Tussen al het grofvuil leven drie Chinese mannen. Twee hunner hebben vanaf woensdag de benen genomen. De derde stond gisteren te kijken hoe manschappen van het directoraat het grofvuil plaatsten in de bakken van de pick-ups. De stank was niet uit te houden. De mannen hadden neuskappen om en handschoenen aan.
 
Reginald Sussenbach, hoofd Dienstverlening van het directoraat Openbaar Groen, zegt dat er gelijk werk van is gemaakt nadat het commissariaat Noord – Oost het directoraat hiervan op de hoogte stelde. Voor Sussenbach is het de tweede keer dat hij een dergelijke situatie meemaakt. Districtsecretaris Maikel Wormer zegt van de buurtbewoners begrepen te hebben dat de Chinese mannen de buurt afkammen naar allerhande vuil en dit vervolgens dumpten in het woonhuis op neuten. De Chinese mannen hadden hun intrek genomen in het huis waarin al jaren niemand woonde.
 
Widjai Ganesh
 
 

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!