FCS Nacional boekt belangrijke zege

Donderdag wist de ploeg van FCS Nacional afstand te nemen van de onderste regio in de SVB-eersteklasse. Nacional wist na een 1-0-achterstand de wedstrijd toch te winnen met 4-1 van de rode lantaarndrager The Brothers. De ploeg van The Brothers nam in de 43ste minuut een 1-0- voorsprong door een doelpunt van Wensdey Masie. Maar in de tweede helft tapte FCS Nacional uit een ander vaatje. En al in de 46ste minuut scoorde Leslie Aloeboetoe de gelijkmaker, 1-1. Daarna gaf Pepsi Bodjie Nacional een 2-1-voorsprong in de 77ste minuut. In de 83ste minuut tilde Etiene Amiemba de stand naar 3-1. Vijf minuten later bepaalde Donadoni Eduards de eindstand op 4-1. Stef Krembo van The Brothers moest vroegtijdig de kleedkamers opzoeken.