Puwa Nani organiseert veteranentoernooi en hengeldag

De SV Puwa Nani is de laatste tijd heel actief in het organiseren van activiteiten. Sinds ze haar zaal in gebruik heeft genomen, bruist het van activiteiten in de Kamponglaan te Cul. Komend weekend is het weer zo. Vandaag organiseert de ploeg een veteranen 40+-voetbaltoernooi, waarbij een viertal wedstrijden afgewerkt zullen worden. Op programma staan om 17.30 uur Puwa Nani – Njango, 18.30 uur Sios Plus – Hermandad, 19.30 uur Ratio – Selecao en om 20.30 uur Wejurana – Seaboys.
Op zondag 1 april organiseert Puwa Nani een hengeldag. Voor SRD 10 kan je al deelnemen hieraan. De vereniging heeft speciaal hiervoor een vijver aangelegd achter de zaal en daarin verschillende soorten vissen gekweekt. Er zijn prijzen voor de grootste, mooiste, lelijkste, kleinste en meeste vis gevangen.

error: Kopiëren mag niet!