Jaïro Shamarjo Giancarlo komt met nieuwe song ‘Tranga’ en videoclip

De artiest genaamd “JSG” is op het moment behoorlijk gaande met zijn laatst uitgebrachte nummer getiteld “Tranga”. Jaïro Shamarjo Giancarlo, zoals de creatieveling heet, is al vanaf zijn tiende jaar aan het rappen en ook grootheden binnen de Surinaamse muziek maken deel uit van zijn familie. Om deze reden is het niet vreemd, dat “JSG”, wiens artiestennaam een bewerking is van zijn geboortenaam, ook zeer begaafd is in de muziek. “JSG” kan zich herinneren dat hij in zijn jeugd zeer energiek is geweest en toen al grote ambities heeft gehad. 

Los van rappen kan deze “JSG” ook heel goed zingen en werkt zelf aan zijn nummers. De inspiratie om te componeren vindt volgens hem op verscheidene manieren plaats. Het kan op elk moment zo zijn dat er ingevingen hem te binnen schieten. Daaruit komt mogelijkerwijs dan een nieuwe song. Over zijn carrière geeft hij aan dat het alleen maar beter kan gaan. De ontwikkelingen vinden allemaal plaats 

In het verleden heeft JSG samenwerkingen gehad met artiesten en producers in en buiten Suriname. Er is onder andere een samenwerking met “Mierro” en “Finnesse” in Suriname en ook met “JGbeats” van Nederland. In de toekomst is JSG van plan om nog meer producties aan het publiek te schenken. De artiest, die al tijden aan de weg aan het timmeren is, geeft aan dat hij heel wat mooie dingen in de schappen heeft, maar hij geeft niet alles prijs. Alle mooie dingen zullen in de loop van de tijd uit de doeken gedaan worden door de rapper. 

Het is de bedoeling dat de laatst uitgekomen track van “JSG” “Tranga” ook de top moet bereiken. Het proces is nog steeds gaande en de jonge rapper is nog steeds aan de weg aan het timmeren. Wanneer het gaat om de dromen die de artiest heeft, geeft hij aan dat die geen grenzen hebben. JSG drukt het publiek op het hart om uit te kijken naar de komende promotie van zijn song en videoclip “TRANGA” die door promotie organisatie “POKUNOSOKOFU” in Suriname.

Tot slot heeft JSG als boodschap dat men nooit ontmoedigd zou moeten raken. Volg jouw dromen en luister naar jouw hart.

error: Kopiëren mag niet!