“Money on my Mind” met vocals van Lloyd de Meza

Lloyd de Meza heeft zijn nieuwste nummer “Money on my Mind” uitgebracht met een bijbehorende videoclip.  “Money on My mind” heeft een Afrobeat en valt een beetje onder de stijl van Burna Boy, Wizkid-achtig. Lloyd heeft  bekende elementen in de song verwerkt zoals Snoop Dogg zijn catch phrase “With my mind on my money and my money on my mind”.

Lloyd zijn R&B vocals complimenteren de track goed. Hij werkte voor dit nummer met de internationale producent Ramoon. Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel voor Lloyd. Zijn motto is “Muziek blijft de universele taal van liefde. Diversiteit is altijd de sleutel en voert de boventoon voor de toekomst”, aldus de talentvolle Lloyd de Meza in een gesprek. 

Het internationaal bekend nummer is speciaal opgenomen voor het nieuwe televisieprogramma “Wishing on a Star”, dat elke zondag te zien is in Nederland op RTL4 en Videoland. Lloyd is samen met de crew afgereisd naar Egypte waar de kandidaten de mogelijkheid hadden om een spot te winnen in Lloyd zijn nieuwe videoclip. Producent en regisseur Bafl Sarhang, geen onbekende in filmwereld, heeft zijn bijdrage aan dit project geleverd. Zo werkte hij aan vele tv-programma’s voor RTL4 en heeft hij niet lang geleden een bekroonde korte film gemaakt die internationaal veel aandacht heeft getrokken.

Het label Maserati Empire brengt de song uit in samenwerking met Chifu Records als joint venture om zodoende het nummer te promoten.

Andere songs waaraan de artiest heeft gewerkt zijn  “Tijd zal het leren” en “Lovers and Friends” onder het Lloyd & Step project uitgebracht. Nederlandse Reggae Ballad “Echo’s uit de Verte”. 

error: Kopiëren mag niet!