15-jarige jongen opgepakt voor diefstal geplukte kippen uit vrieskist moeder

De 15-jarige R.A., die woonachtig is in de omgeving van de Groene Banaantje weg, is door de politie van het bureau Rijsdijk op dinsdag 9 juli aangehouden.

De moeder van de jongen had op diezelfde dag aangifte van diefstal tegen haar 15-jarige zoon gedaan. Zij verklaarde aan de politie dat haar zoon een aantal geplukte kippen uit haar vrieskist had weggenomen. 

Tijdens de voorgeleiding is naar voren gekomen dat de jongen de geplukte kippen had gestolen, omdat hij door zijn moeder en stiefvader uit huis is gezet en niets te eten had. Het is vooralsnog niet bekend wat de jongen met de bevroren kippen heeft gedaan.

Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het Jeugddoorgangshuis te Opa Doeli.

error: Kopiëren mag niet!