Webpeiling: Bezoek vicepresident Brunswijk aan Belastingdienst

In een recente peiling van Dagblad Suriname werd gevraagd hoe het publiek het bezoek van vicepresident Ronnie Brunswijk en ministers aan de Belastingdienst beoordeelt. Uit de peiling blijkt dat 73% van de respondenten (1063 stemmen) het bezoek als slechts een PR-stunt beschouwt. 

Slechts 6% (84 stemmen) vond het zeer nuttig, terwijl 17% (250 stemmen) sceptisch is over de impact. Een kleine groep, 4% (62 stemmen), had geen mening over het onderwerp. 

Deze cijfers weerspiegelen een overwegend kritische houding van het publiek ten aanzien van het bezoek.

Let op: De resultaten van de peilingen op de website van Dagblad Suriname zijn louter ter informatie en reflecteren de mening van de deelnemers. Ze zijn niet representatief voor de gehele bevolking en kunnen beïnvloed worden door externe factoren. Gebruik deze resultaten daarom met de nodige voorzichtigheid en neem ze niet als absolute waarheid.

error: Kopiëren mag niet!