Jongen (14) in kritieke toestand in ziekenhuis na te zijn mishandeld met stuk eindhout

Het 14-jarige slachtoffer D.D., die met een eindhout donderdag 13 juni is bewerkt, is in kritieke toestand ter verpleging in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo opgenomen.
De politie van het bureau Brownsweg kreeg die dag omstreeks 13.00 uur een melding van een gevecht tussen twee jeugdigen in het dorp Birudumatoe dicht bij de Johannes Gabsie school te Brownsweg in het district Brokopondo. 

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat een mans  zich met het gevecht was gaan bemoeien, waarbij hij het slachtoffer D.D. opzettelijk en met kracht met een stuk eindhout een slag toebracht op zijn hoofd. 

Aangezien de dorpelingen geen informatie willen delen met de politie, verloopt de opsporing en aanhouding van de verdachte dorpelingen moeizaam. 

Na bekomen informatie is gebleken dat bedoelde verdachten ter voorkoming van hun aanhouding, door familieleden naar Paramaribo zijn overgebracht.

Met het delen van een kort filmpje van het gevecht tussen de verdachten en het slachtoffer, doet de politie een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot de aanhouding van de verdachten door te spelen via het Command Center op het nummer 115, de gratis tiplijn 179 of op het mobiele telefoonnummer van de politie van Brownsweg 08684705.

error: Kopiëren mag niet!