Sarfira-trailer ’the sky is the limit’ voor Akshay Kumar en zijn dromen

De film is een Hindi-remake van de 2021 National Award-winnende film Soorarai Pottru. De trailer van Akshay Kumar’s Sarfira is dinsdagmiddag vrijgegeven. Het is de Hindi-remake van de 2021 National Award-winnende Tamil-film Soorarai Pottru, met Suriya in de hoofdrol.

De film, geregisseerd door Sudha Kongara, was gebaseerd op het leven van Simplify Deccan-oprichter GR Gopinath. De Sarfira-trailer toont het verhaal van Vir, gespeeld door Akshay Kumar, die een “idee” heeft: een plan om de eerste goedkope luchtvaartmaatschappij van India te starten. Hij droomt ervan de luchtvaart voor iedereen betaalbaar te maken. Zijn reis zal echter niet gemakkelijk zijn.

Hij benadert Paresh Rawal voor hulp, die een grote zakenmagnaat speelt, die ook een obstakel vormt in Vir’s grote plan.

Akshay Kumar deelde de trailer op social media en schrijft er bij: “Sapne woh nahi jo aap sote huye dekhte hain, sapne woh hote hain jo aapko sone hi nahi dete Ek aise hi sapne ki kahani hai Sarfira.” (“Dromen zijn niet degenen die je ziet terwijl  slapen, zij zijn degenen die je wakker houden.”).

error: Kopiëren mag niet!