Herstel van rust en vrede bij EBS

Na een maand van onenigheid is er eindelijk rust, vrede en hoop teruggekeerd bij de EnergieBedrijven Suriname (EBS). Onder leiding van waarnemend president Ronnie Brunswijk zijn de problemen opgelost.

Algemeen directeur Leo Brunswijk erkende dat de president, door hem “de koning” genoemd, gesproken heeft en dat men daar naar moet luisteren. Ook boden zowel vakbondsleider Marciano Hellings als de CEO hun excuses aan. Hellings is direct in ere hersteld en het ontslag en non-actief stellen zijn teruggedraaid.

Binnen een week beginnen de cao-onderhandelingen en er zal aandacht worden besteed aan een betere loonstructuur. 

Zowel het bestuur, leden als de Unie van Assertieve Vakbonden zijn tevreden met de uitkomst. De leden worden aangemoedigd zich weer aan te melden op hun werkplek om de stilgevallen werkzaamheden op te pakken.

error: Kopiëren mag niet!