KPS Unit Verkeer Midden vordert in paar dagen tijd 30 busvergunningen in

In de periode van 2 tot en met 7 juni heeft de afdeling Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname (KPS) in samenwerking met medewerkers van de buscontroledienst van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) op verschillende locaties binnen de regio Midden buscontroles uitgevoerd, die hebben geleid tot de invordering van 30 busvergunningen waarvan 29 van buschauffeurs, die de route Paramaribo-Lelydorp (PL) onderhouden en 1 van Paramaribo- Onverwacht (PO).

Vervolgens zijn verschillende buschauffeurs die een bepaalde verkeersovertreding hebben begaan, geverbaliseerd.

De politie en het ministerie van TCT drukken buschauffeurs op het hart om te werken aan hun rijgedrag en zich aan de verkeersregels te houden. De controles gaan onverkort door.

error: Kopiëren mag niet!