Bokser Ryan Garcia gearresteerd voor vandalisme in Beverly Hills-hotel

De controversiële bokser Ryan Garcia werd zaterdag gearresteerd voor vandalisme in een luxe hotel in Beverly Hills. De politie vond hem buiten de lobby van het Waldorf Astoria-hotel na een incident, rapporteerde TMZ. Garcia werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor evaluatie en kan worden beschuldigd van openbare dronkenschap, volgens zijn advocaat. Schade van meer dan $ 400 wordt als een misdrijf beschouwd volgens de Californische wet. Garcia, eerder WBC interim-lichtgewichtkampioen, werd vredig het hotel uit geleid. Eerder hadden autoriteiten een welzijnscontrole bij hem uitgevoerd na bezorgdheid van een familielid. Garcia, die eerder positief testte op PED’s, kondigde eerder de geboorte van zijn zoon aan en de scheiding van zijn vrouw aan.

error: Kopiëren mag niet!