Video -Gobert Neemt Verantwoordelijkheid Voor Doncic’s Winnaar: ‘Laat Mijn Team In De Steek’

MINNEAPOLIS, MN – In een cruciaal Game 2 van de 2024 NBA Playoffs werd de Minnesota Timberwolves verslagen door de Dallas Mavericks dankzij een game-winning driepunter van Luka Doncic. Timberwolves-center Rudy Gobert nam de verantwoordelijkheid voor de nederlaag op zich, nadat hij Doncic moest verdedigen tijdens de beslissende actie.

“We hebben de pick-and-roll uitgevoerd en ik belandde in een ISO tegen Luka, die een groot schot maakte. Ik heb mijn team in de steek gelaten,” zei Gobert na de wedstrijd. Ondanks Goberts inspanningen en een productieve prestatie met 16 punten en 10 rebounds, kon hij alleen toekijken hoe Doncic ruimte creëerde en scoorde.

Naz Reid miste een laatste driepuntspoging, waardoor Dallas de leiding in de serie vergrootte naar 2-0. Gobert benadrukte zijn behoefte om beter te zijn in toekomstige beslissende situaties.

De Timberwolves kregen verder te maken met een gebrekkige aanvallende efficiëntie, met name van sterren Anthony Edwards en Karl-Anthony Towns, die samen slecht schoten. Ondanks de verliespartij eindigde Doncic met een indrukwekkende 32 punten en een triple-double.

error: Kopiëren mag niet!