Zeven verdachten opgepakt in zaak moord op 78-jarige man in Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. bij aankomst in een boot langs de oever van de Nickerierivier in de boeien geslagen. 

Het tweetal was vermoedelijk vanuit Brazilië afgereisd naar Guyana en via de Back-Track route teruggekeerd naar Suriname. 

Beide verdachten werden conform geplaatste opsporingsberichten overgebracht naar het politiebureau en direct voorgeleid, waarna zij na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) in verzekering zijn gesteld. 

Op hun aanwijzing werden vier andere verdachten in Paramaribo in de kraag gevat. Ook deze vier zijn na te zijn overgebracht naar het politiebureau direct voorgeleid en na afstemming met het OM in verzekering gesteld. 

Een zevende verdachte meldde zich donderdag 17 mei met zijn raadsman op het politiebureau en werd meteen aangehouden, voorgeleid en eveneens na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Deze zeven mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord in de Tweekinderenweg op een 78-jarige man.

Oom Fred

Het slachtoffer, bekend als oom Fred, werd op 8 april levenloos en gekneveld aangetroffen op de vloer in de keuken in zijn woning.Zijn handen en voeten waren met tape aan elkaar gebonden. Ook zijn mond was bedekt. Het lichaam was in staat van ontbinding. Alle vertrekken van de woning waren overhoop gehaald. Er werden echter geen tekenen van inbraak geconstateerd.

error: Kopiëren mag niet!