Video -Pacers Verslaan Knicks in Game 7, Op Weg Naar ECF Tegen Celtics

De Indiana Pacers hebben een historisch offensief seizoen bekroond door de New York Knicks te verslaan met 130-109 in Game 7, waarmee ze voor het eerste in tien jaar doorgaan naar de Eastern Conference Finals. Tyrese Haliburton leidde de Pacers met 26 punten, terwijl het team een NBA-playoffrecord vestigde door 67,1% van het veld te schieten. Het succes in de eerste helft, met een schietpercentage van 76,3%, zette de toon voor de overwinning. De Pacers, als zesde geplaatst, zullen nu de strijd aangaan met de als eerste geplaatste Boston Celtics. Ondanks een gebroken linkerhand van Jalen Brunson en andere blessures, vochten de Knicks moedig maar konden het krachtige aanvalsspel van de Pacers niet weerstaan. Donte DiVincenzo blonk uit voor de Knicks met 39 punten.

error: Kopiëren mag niet!