Man City wint historische vierde titel op rij in de Premier League

Manchester City behaalde zondag hun vierde opeenvolgende Premier League-titel door West Ham te verslaan met 3-1, een prestatie die nog nooit eerder werd bereikt in het Engelse voetbal. Phil Foden speelde een sleutelrol met twee vroege doelpunten, waarna Rodri de overwinning verzekerde. Arsenal, dat hoopte op een City-verlies om kampioen te worden, versloeg Everton maar moest zich tevredenstellen met een tweede plaats. Deze historische overwinning markeert City’s zesde titel in zeven jaar. Tegelijkertijd nam Jurgen Klopp emotioneel afscheid van Liverpool na een overwinning tegen Wolves, terwijl Tottenham en Chelsea hun plaatsen in Europese competities veiligstelden en Manchester United eindigde op een teleurstellende achtste plaats.

error: Kopiëren mag niet!