Jongen door politie Brownsweg opgepakt verdacht van diefstal pakken sap uit schoolkantine 

De verdachte T.F. is dinsdag 14 mei voor diefstal door agenten van het politiebureau Brownsweg aangehouden. Een vrouw had maandag aangifte gedaan van diefstal nadat ze had gemerkt dat er goederen die zij in de kantine verkoopt op de Johannes Gabsie School waren verdwenen. 

Doordat zij een aantal lege pakken sap van hetzelfde handelsmerk “Fruity”, die zij kwijt was in de kantine, op het erf van haar buurjongen Tony zag, rees meteen het vermoeden bij haar dat die jongen de vermoedelijke dader was.

Ze informeerde de politie, die op onderzoek uit ging. Bij onderzoek trof de politie inderdaad een aantal lege pakken sap van het merk “Fruity” aan en goederen die uit een woning van een aangever waren weggenomen in het dorp  Birhudumatu.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie werd de verdachte in verzekering gesteld, zo bericht de politie Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!