Villa nadert UCL-plaats na Dynamische Remise tegen Liverpool 

 Aston Villa behield hun Champions League-ambities ondanks een 3-3 gelijkspel tegen Liverpool, dankzij de heroïsche invaller Jhon Duran die tweemaal scoorde in de laatste vijf minuten. De wedstrijd leek verloren voor Villa na een eigen doelpunt van Emiliano Martinez en doelpunten van Liverpool-spelers Cody Gakpo en Jarell Quansah. Echter, dankzij Duran’s late goals, blijft Aston Villa in de race voor hun eerste top Europese positie sinds 1983. De toekomst in de Champions League kan beslist worden met een overwinning van Manchester City tegen Spurs, terwijl Villa strijdt met de druk van zowel de binnenlandse als Europese wedstrijden. Met nog slechts één wedstrijd tegen Crystal Palace te gaan, kan Villa’s superior doelsaldo hen de cruciale top vier positie verschaffen.

error: Kopiëren mag niet!