Kylian Mbappé Stapt over naar Real Madrid Volgens La Liga-voorzitter

Javier Tebas, voorzitter van La Liga, heeft bevestigd dat Kylian Mbappé, de Franse superster en aanvaller van Paris Saint-Germain, volgend seizoen naar Real Madrid zal gaan. Na het aankondigen van zijn vertrek bij PSG aan het einde van zijn contract deze zomer, is de bestemming van de 25-jarige speler nu duidelijk. Real Madrid, dat al jaren probeerde Mbappé te contracteren, heeft de Franse aanvoerder eindelijk binnengehaald. Mbappé, PSG’s topscorer aller tijden met 256 doelpunten, voegt zich bij een sterrenensemble bij Madrid, inclusief Vinicius Junior en Jude Bellingham. Ondanks zijn successen bij PSG, waaronder zes Franse landstitels, heeft Mbappé de Champions League nog niet weten te winnen. Bij Real Madrid, dat 14 keer recordwinnaar van de Champions League is, hoopt Mbappé deze prestigieuze trofee te behalen.

error: Kopiëren mag niet!