“Ik kijk uit naar mijn AOV, maar weet nu al dat het niet genoeg zal zijn”

Madhuri bereikt in juli haar 60e jaardag en kijkt daarom ook uit naar het AOV-geld dat zij zal gaan ontvangen. “Ik kijk uit naar mij AOV, maar weet nu al dat het niet genoeg zal zijn. Ik heb jaren gewerkt als interieurverzorgster bij een aantal personen en bakte in mijn vrije tijd ook nog gebakjes om maandelijks rond te kunnen komen. Maar de afgelopen jaren is de situatie in het land zodanig gaan verergeren, dat de mensen van 2 van plaatsen waar ik schoonmaakte het zich niet meer konden permitteren om mij te betalen. Dus werkte ik maar voor 1 persoon door tot nu. Maar, dat geld is niet genoeg en ik ben vanwege mijn leeftijd niet meer in staat om zoveel te werken. Dus de AOV zal wel goed helpen”, zegt Madhuri. 

Zij geeft aan dat zij zich wel zorgen maakt over de verhoging van de stroom-, water- en internettarieven.

“Ik heb internet moeten laten afsluiten, omdat ik de kosten niet meer kon betalen. Mijn dochter betaalt voor nu nog de stroom- en waterrekening voor me, maar ik weet dat met de verhoging het extra zwaar voor haar gaat worden. Ik hoop daarom dat die SRD 1.750 AOV wel op een gegeven moment zal worden verhoogd. Of die koopkracht die we krijgen. Ik hoop echt dat dingen nu goedkoper gaan worden en niet nog weer duurder”, aldus de vrouw, die binnenkort 60 jaar wordt. 

“Ik ben op zo’n leeftijd, dan moet ik me nog gaan zitten ergeren aan dingen over het algemeen waar ik dacht om te kunnen gaan genieten in mijn hobbelstoel.”

TM

error: Kopiëren mag niet!