Blake Lively is de personificatie van Tiffany Blue

Blake Lively weet hoe zij een rol moet aankleden. Onlangs bracht de actrice oude Hollywood-glamour en een aantal grote vintage mode helemaal naar New York City.  Ze stapte naar een Tiffany & Co.-evenement terwijl ze een zeemeerminjurk met kralen droeg die was ontworpen in de perfecte tint Tiffany-blauw.

Lively daalde af naar de flagshipboetiek op Fifth Avenue van het luxe merk om de lancering van hun Tiffany Titan by Pharrell Williams-collectie te vieren.

De ster, die vaak als haar eigen stylist optreedt, droeg een bombshell-zeemeerminjurk uit de jaren zestig. Het glanzende stuk had een rondingen die de vorm omhulden en overal geschulpte details. Een kleine split aan de achterkant voegde nog meer intriges toe aan de jurk, net als de 18k geelgouden broches van Jean Schlumberger by Tiffany Bird die langs de halslijn waren vastgemaakt.

Lively voegde wat meer sprankeling toe aan haar avondje uit met een hangende ketting in de vorm van een armband, diamanten oorbellen en Jean Schlumberger by Tiffany & Co.-ringen. Voor glamour droeg Lively haar favoriete warrige golven en een koraalkleurige lip en maakte alles af met Gucci-sandaalhakken en een glanzende clutch.

Eenmaal binnen in de zaal, genaamd The Landmark, mengde de actrice zich met een aantal van de A-lijstbezoekers van de avond, waaronder Anitta, A$AP Rocky, Rosalía en Gabrielle Union.

Lively poseerde voor een foto met Blackpink’s Rosé, die klassieke elegantie belichaamde in een zachtroze Zimmermann-jurk en bijpassende Louboutin-pumps. Sterren in overvloed hebben hun weg naar de Big Apple gevonden in afwachting van het Met Gala van maandag.

Lively, die in 2022 voor het laatst een modeavondje bijwoonde, heeft nog niet bevestigd of ze maandag aanwezig zal zijn, maar we kunnen het niet laten om haar vergulde vintage nummer te vergelijken met de jurk die ze twee jaar geleden droeg. Dat jaar pakte de actrice het thema ‘Gilded Glamour’ uit in een Versace-confectie die de oxidatie en architectuur van het Empire State Building nabootste.

Het thema van dit jaar, ‘Sleeping Beauties: Reawakening Fashion’, zal waarschijnlijk veel mensen in de archieven doen duiken voor een soort zeldzaam vintage modemoment. En als Lively, een vaste klant van het Met Gala, besluit om aanwezig te zijn, heeft ze al de perfecte proefrit gehad met haar vintage Tiffany & Co.-look.

error: Kopiëren mag niet!