Man (26) betast en filmt zijn 26-jarige schoonzus

De 26-jarige S.A. deed bij de politie van Latour zaterdag 27 april aangifte van feitelijke aanranding en schennis van de eerbaarheid tegen haar 26-jarige zwager T.J., zo meldt de politie Regio Paramaribo.

De vrouw verklaarde, dat zij T.J. vanaf de schoolbanken kent en dat hij via haar een zus van haar heeft leren kennen met wie hij nu een relatie van drie jaar heeft en een baby van een maand.

T.J., die zijn intrek in het ouderlijk huis van haar had ingenomen, maakte er een gewoonte van om tijdens het studeren haar schouders en hoofd te masseren. Daar zij en T.J. goede vrienden zijn, zocht zij niets erachter. Echter T.J. herhaalde deze handelingen en vooral wanneer haar zus sliep. Zij maakte hem duidelijk dat zij dat niet leuk vond, waarna hij het niet meer deed. 

Een paar dagen later was zij in bad toen zij iemand naar het toilet hoorde gaan. Zij keerde zich om en zag een mobiele telefoon bij de badkamerdeur. Zij liep meteen uit bad, maar zag niemand in de omgeving. Zij belde een goede vriend van haar op om de camerabeelden in de woonkamer veilig te stellen. Daarop is te zien hoe T.J. met zijn mobiele telefoon naar de bad- en toiletruimte loopt en kort daarna meteen heel snel terug loopt. 

Nadat zij haar zus en T.J. ermee confronteerde, ontkende hij de beschuldigingen. In zijn mobiele telefoon vond zij echter een video waarop is te zien hoe zij zichzelf aan het baden is.

T.J., die zich op het moment van aangifte op het politiebureau meldde, werd direct aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De mobiele telefoon werd in beslag genomen.

Het politiebureau Latour heeft deze zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!