Luis Rubiales Ontkent Beschuldigingen in Corruptiezaak”

De voormalige voorzitter van de Spaanse voetbalfederatie, Luis Rubiales, heeft alle beschuldigingen van financiële onregelmatigheden ontkend na zijn getuigenis voor een rechtbank in Madrid. Het corruptieonderzoek concentreert zich op deals met Saoedi-Arabië, waaronder de verplaatsing van de Spaanse Super Cup, en omvat vermeende misdaden zoals corruptie, frauduleus bestuur en witwassen. Rubiales, die in opspraak kwam na het wereldwijd veroordeelde incident waarbij hij voetballer Jenni Hermoso kuste, benadrukte zijn samenwerking met de justitie en ontkende elke vorm van onregelmatige financiële transacties. Ondertussen wordt onderzoek gedaan naar meer figuren binnen de voetbalwereld, waaronder de nieuwe president van de Spaanse voetbalfederatie, in verband met deze zaak. Rubiales staat ook voor een rechtszaak in verband met de kus op Hermoso.

error: Kopiëren mag niet!