Snoop Dogg ‘onder vuur’ voor onverantwoordelijk gedrag

Snoop Dogg is onverantwoordelijk bezig geweest, omdat hij naar verluidt wiet rookte in de buurt van zijn kleinkinderen. Onlangs uploadde de geliefde rap-ster beelden van zichzelf terwijl hij in de studio aan muziek werkte terwijl hij een blunt rookte, een normale gebeurtenis voor de bekende wietliefhebber.

In dit geval werd de 52-jarige echter omringd door zijn kleinkinderen, die op dat moment ook in de studio waren. Sommige critici vonden dat Snoop het blootstellen van zijn kleinkinderen aan marihuanarook ongepast was en deelden die gevoelens in de commentaren. 

“Niemand en ik bedoel echt NIEMAND die rookt in de buurt van mijn baby’s”, schreef een gebruiker, terwijl een andere eraan toevoegde: “Net als Seriously …Heeft hij een blunt in zijn hand in het bijzijn van de kleinkinderen? Kom man, verdomme.’

Andere commentatoren zagen echter de ernst van de schijnbare overtreding van Snoop niet in en vertelden dat ze zelf in de buurt van hun eigen kinderen en familieleden hadden gerookt. “Ik rookte in de buurt van de mijne en zorgde er ook voor dat ik ze op jonge leeftijd leerde wat er aan de hand was. Niemand was weg om de mijnen in twijfel te trekken, ze zaten erop”, schreef een gebruiker, terwijl meerdere anderen opmerkten dat de blunt in Snoop’s hand onverlicht leek.

Hoewel Snoop nog moet reageren op de reacties rond de clip, zou hij niet de eerste rapper zijn die marihuana rookt in het bijzijn van hun kinderen.

Eerder dit jaar opende Wiz Khalifa zich over zijn favoriete ondeugd terwijl hij in het bijzijn van zijn zoon was, en gaf zelfs toe dat hij onder invloed op de school van het kind was verschenen. “Ja hoor, ik kom stoned aan”, vertelde Khalifa aan de Call Her Daddy-podcast. “Ze verwachten het. Ze weten wat er aan de hand is. Het is niet meer zoals vroeger, toen je als een slechte ouder werd beschouwd als je naar wiet ruikt. Hij vervolgde en voegde eraan toe: ‘Ik ben er vrij zeker van dat mijn zoon naar wiet ruikt.”

error: Kopiëren mag niet!