Man Veroordeeld tot Levenslang voor Moord op Dochter en Schoonzoon

Carl B. Cox, 62, is veroordeeld tot twee opeenvolgende levenslange gevangenisstraffen voor de moord met voorbedachten rade op zijn dochter en schoonzoon in Fayette County, West Virginia. Het incident vond plaats op 29 januari 2022, waarbij beide slachtoffers in hun bed werden neergeschoten. De initiële bewering van Cox dat het incident een resultaat was van een worsteling, werd onderuitgehaald door onderzoek dat erop wees dat de slachtoffers werden neergeschoten zonder tekenen van een strijd. Verder belastend bewijs, inclusief huisbeveiligingsbeelden en getuigenissen van medegevangenen en familieleden, onthulde een mogelijk motief gerelateerd aan bedreigingen van onthullingen over een incestueuze relatie. Cox moet dertig jaar uitzitten voordat hij in aanmerking komt voor voorwaardelijke vrijlating.

error: Kopiëren mag niet!